Wie ben ik?

Ik, staat voor Angela Dorland, getrouwd, moeder van 2 zoons, hooggevoelig, zorgzaam, creatief en een boekenwurm.

De inmiddels 21.003 dagen ervaring hebben mij gevormd tot wie ik vandaag ben. Een aandachtig luisteraar met gezond verstand, verworven kennis en inzichten.

Mijn ontwikkeltraject bestond uit voortgezet onderwijs, een modeopleiding, secretarieel werk, een opleiding in tuinarchitectuur, NLP, bloemschikken, assertiviteit, Chi-neng en schilderen. Op enig moment besefte ik dat het niet zo goed met me ging. Dat resulteerde uiteindelijk in een carrière switch. Ik besloot beter naar mezelf te gaan luisteren. Volgde een 2-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling. Ontdekte dat energie meer is dan de letterlijke betekenis, een natuurkundige grootheid. Energie is een enorme kracht die in en om ons heen is en waar we meestal geen weet van hebben totdat we het voelen.

Dat was wat mij overkwam en ik wist, daar wil ik iets mee doen. Ik startte met een cursus magnetiseren (een magnetiseur stimuleert het zelfhelend vermogen van de mens). Mijn wens om iets voor anderen te betekenen was zo sterk dat ik mezelf in de markt wilde zetten, alleen ontbrak het me aan kennis en zelfvertrouwen. Dus volgde ik een 4-jarige hbo-opleiding aan het HJBC, Het Johan Borgman College te Utrecht en behaalde mijn diploma als Natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Tegenwoordig energetische therapie genoemd. Deze opleiding vormde de basis voor mijn huidige praktijk en bracht me de wetenschap dat ik energie mag en kan doorgeven.

Vandaag weet ik dat iedere behandeling anders is, omdat we als mens uniek zijn. Ik zie het als een voorrecht die unieke mens te ondersteunen waar dat kan.